Trainingen

Sociaal Juridisch Online verzorgt trainingen voor juridische professionals op de volgende internet marketing gebieden.

Website zoekmachine optimalisatie

Deze training is zeer praktijkgericht van opzet. Door middel van een efficiënt en degelijk programma krijgen de cursisten actuele kennis aangereikt op het gebied van zoekmachinemarketing, die zij direct in de praktijk toepassen. De cursus is afwisselend en uitdagend en wordt verzorgd door docenten met ruime praktijkervaring op het gebied van internetmarketing. De theorie wordt behandeld aan de hand van presentaties en wordt afgewisseld met oefeningen.

De cursus bestaat uit verschillende onderdelen;

  • Search Engine Optimalisation (SEO) en Search Engine Advertising (SEA).
  • Tekstschrijven voor internet en intranet.
  • Social Media marketingstrategie (Facebook, Twitter, Youtube en Instagram).

Websitebuilding

In deze praktijktraining leert u, vanaf  de eerste stap, om een eigen WordPress website op te zetten. Alle vaardigenheden die van belang zijn voor het bouwen en het inrichten van een nieuwe website worden u eigen gemaakt. Na afloop van deze training beschikt u over een eigen website die u naar eigen inzicht kunt beheren en vervolmaken. Wij geven u alle tools om dit in eigen beheer te doen, zodat u ook in de toekomst zelfstandig een website kunt opzetten en beheren.

Netwerken 2.0

Na deze training bent u in staat om een effectieve marktgerichte koppeling te maken tussen het traditionele netwerken en de huidige internet marketing technieken. U zult in staat zijn om meer leads en business uit uw huidig netwerk te halen door de in deze cursus geleerde internet marketing technieken te implementeren in uw reguliere sales- en netwerkactiviteiten.

Praktische tips

Alle aangeboden trainingen kunnen op locatie worden aangeboden. Een intensieve één op één training is mogelijk, ook meerdere aaneengesloten dagen. Dit kan opportuun zijn voor bijvoorbeeld de training ‘websitebuilding’, als de cursist door middel van deze training op korte termijn een eigen nieuwe website wil realiseren. Tarieven in overleg. Als richtlijn dient u uit te gaan van een cursusbedrag van € 400 (excl. btw) per dagdeel.