Wat doen wij?

Sociaal Juridisch Online (SJO) is een netwerkorganisatie die vanuit haar eigen sociaal netwerk en via internetmarketing vrije beroepsbeoefenaren zoals makelaars, advocaten, notarissen, mediators en gerechtsdeurwaarders in contact brengt met nieuwe klanten. Sociaal Juridisch Online ontzorgt haar doelgroep van de noodzakelijke sales- en marketing activiteiten zodat zij zich maximaal op de inhoud van het werk kunnen richten en de cliënten naar behoren worden bijgestaan.

SJO maakt gebruik van een netwerk van experts op verschillende raakvlakken. Hierdoor zijn wij in staat om nieuwe maatschappelijke en sociaaljuridische ontwikkelingen snel in de markt te zetten en voor onze doelgroep optimaal te benutten.

Netwerkers ‘pur sang’ , sitebuilders, tekstschrijvers, SEO en SEA-experts dragen bij SJO hun stenen bij om betere producten voor onze klanten te ontwikkelen. Het uitgangspunt is daarbij het verkleinen en meer inzichtelijk maken van de markt zodat onze doelgroep de cliëntèle snel en makkelijk kan bereiken.

Het onderhouden van een goede relatie met onze klanten staat voor ons op één. In overleg met de kantoren passen wij onze marktbenadering aan om een optimale match tussen vraag en aanbod te realiseren. Wij luisteren daarbij voortdurend naar de consument en de zakelijke klant, wij analyseren hun probleemstellingen en starten nieuwe netwerkinitiatieven zodra dit opportuun is.

Op het gebied van internetmarketing hebben wij alle kennis en ervaring in huis om de omzet en de bekendheid van uw kantoor te vergroten tegen aanvaardbare tarieven. Wanneer u met ons in zee gaat, dan hoeft u niet meer zelf te netwerken of te adverteren om klanten binnen te halen. SJO neemt u dit uit handen. U kunt zich richten op het uitoefenen van uw vak en het bedienen van uw klanten. En wanneer u zelf een juridische niche ziet waarop u zich met uw kantoor wilt richten,  dan stellen wij in overleg met u een sales- en marketingstrategie op. En vervolgens zetten wij dit via ons netwerk en via internetmarketing voor u in de markt. U heeft hier geen omkijken naar en u kunt zich op uw corebusiness blijven richten.

Wilt u dat wij ook voor uw kantoor netwerk- of internetmarketingwerkzaamheden gaan verrichten ? Of heeft u een idee voor een nieuw juridisch concept ? Neemt u dan contact met ons op via het contactformulier op onze website.